Contact

Onze B&B is makkelijk te bereiken met de wagen en is gelegen langs een toeristische fietsroute. U kan gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen .


NIEUWS - COVIT-19 situatie

Beste gasten, 

B&B de Frimethe zal gesloten zijn van 14/03/2020 t/m 03/04/2020 omwille van de maatregelen genomen door de diverse officiële instanties ter bestrijding en indijking van het Corona virus.

Wij kunnen onze dienstverlening als Bed & Breakfast niet meer ten volle  aanbieden, gezien onze eetzaal gesloten is en wij derhalve geen ontbijt meer kunnen aanbieden gedurende deze periode.

De horeca-sector, middenstand, socio-culturele activiteiten zijn totaal stilgelegd evenals het bedrijfsleven - waaruit wij talrijke gasten mogen verwelkomen - draait op een lager pitje met daarbovenop de reisstricties die gelden in diverse landen, laat ons geen andere keuze dan onze B&B ook te sluiten gedurende deze periode.

Hoewel dit aanzienlijke economische en financiële gevolgen heeft, vinden wij het als B&B uitbater erg belangrijk om de hygiëne, gezondheidsvoorschriften en veiligheid mbt het Corona virus te vrijwaren.

Wij hopen dat u - als trouwe of nieuwe gast - ons daarin kan volgen en we hopen u vanaf 4 april terug te mogen verwelkomen op deze fijne plek.

B&B de Frimethe
Directie 


Welkom op onze contactpagina !   Aarzel niet om ons een berichtje te sturen, we helpen u graag verder en hopen u weldra in onze B&B te mogen ontvangen !  Met gastvrije groeten, Karine Mutsaert

Contacteer ons

Hier niets invullen!