Contact

Onze B&B is makkelijk te bereiken met de wagen en is gelegen langs een toeristische fietsroute. U kan gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen .


DELUXE 2-persoonskamers

Deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping in de schuur in het midden van de grote tuin. 

LONG ISLAND KAMER

Onze ‘witte’ kamer is zeer licht en luchtig en bevindt zich op de eerste verdieping in de schuur. 
LONG ISLAND is voorzien van een aparte badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Het enorme dakraam bied je een weids uitzicht op de tuin.

Tot de standaardvoorzieningen behoren een kingsize bed met heerlijk beddengoed !  Koffie- en theezetfaciliteiten alsook mineraal water en frisdrank (minibar incl. in kamerprijs) staan ter beschikking. Badjassen, slippers, handdoeken en een setje verzorgingsproducten van "RITUALS" of het exclusieve merk "MOOOI" voor een verwenmomentje.  Gratis WiFi en digitale flatscreen TV.

Reserveer nu

ROOF TOP KAMER

Knus en gezellig zijn de sleutelwoorden van onze “zolderkamer” die zich “under the roof” van de schuur bevindt. Aparte badkamer met toilet, wastafel en douche en al onze standaardvoorzieningen.

Tot de standaardvoorzieningen behoren een kingsize bed met heerlijk beddengoed !  Koffie- en theezetfaciliteiten alsook mineraal water en frisdrank (minibar incl. in kamerprijs) staan ter beschikking. Badjassen, slippers, handdoeken en een setje verzorgingsproducten van "RITUALS" of het exclusieve merk "MOOOI" voor een verwenmomentje.  Gratis WiFi en digitale flatscreen TV

Reserveer nu