Contact

Onze B&B is makkelijk te bereiken met de wagen en is gelegen langs een toeristische fietsroute. U kan gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen .


LODGES

Deze kamers bevinden zich in het kleinere bijgebouw in de tuin. Volledig opgetrokken uit hout en beide voorzien van een tuintje rondom de kamer. Warm, knus en gezellig ! 

CANADA LODGE

Voor de gast met een avontuurlijke spirit ! Deze kamer ademt de sfeer uit van een jachthut en bevindt zich op de begane grond in het kleinere bijgebouw dat volledig opgetrokken is in eikenhout en een stoere doch warme en gezellige sfeer uitademt !

Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tot de standaardvoorzieningen behoort een kingsizebed met heerlijk beddengoed, badjassen, slippers, handdoeken en luxueuze verzorgingsproductjes van ofwel "RITUALS" of de exclusieve lijn "MOOOI".  Koffie-en theefaciliteiten alsook mineraal water en frisdrank in de minibar (incl. in kamerprijs) is zijn aanwezig. Gratis WiFi en digitale flatscreen TV.

Reserveer nu

IBIZA LODGE

Een kamer in de tuin – in het kleinere bijgebouw – volledig in hout, doch licht en luchtig met een vakantiegevoel !  Warm, cosy en knus. Aparte badkamer met toilet, douche en wastafel.  Deze kamer is klein en compact doch heeft alle voorzieningen zoals de andere kamers.  Zeer rustige locatie. 

Tot de standaardvoorzieningen behoort een kingsizebed met heerlijk beddengoed, badjassen, slippers, handdoeken en luxueuze verzorgingsproductjes van ofwel "Rituals" of de exclusieve lijn "Mooii".  Koffie-en theefaciliteiten alsook mineraal water en frisdrank in de minibar (incl. in kamerprijs) is zijn aanwezig. Gratis WiFi en digitale flatscreen TV.


Reserveer nu