Contact

Onze B&B is makkelijk te bereiken met de wagen en is gelegen langs een toeristische fietsroute. U kan gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen .


Ontdek in de huiselijke en luxueuze sfeer van het hoofdgebouw onze diverse vergaderformules, geniet van het weidse landelijke uitzicht met mogelijkheid tot lunch- en koffiepauzes in de tuin of de authentieke binnenkoer. De catering krijgt trouwens steeds een persoonlijke toets mee. Loungen, de-briefen, nakaarten … kan allemaal in het loungegedeelte bij de open haard of in de verschillende zithoekjes in de tuin. Wij hebben tevens een fijn assortiment aan wijnen en streekbieren beschikbaar.

Meetings

Bent u op zoek naar een inspirerende en rustige vergaderruimte, dan bent u in de Frimethe aan het juiste adres.  Op een boogscheut van Antwerpen Airport (15min) en Brussel Nationaal (45min) vindt u bij ons state-of-the-art  vergaderfaciliteiten. Beamer, digitale TV, flipcharts en WiFi beschikbaar. 

Onze infrastructuur is uitermate geschikt voor team meetings, management meetings, workshops, teambuilding.... Al dan niet residentieel. 

Events

Heeft u iets te vieren of wilt u graag een "special event" organiseren zoals degustaties, productvoorstellingen, recepties, brunch, privĂ© ontbijt, communiefeestjes, baby showers, intiem huwelijksfeest- of plechtigheid in de tuin...; alles is bespreekbaar en door onze jarenlange ervaring als projectleider van internationale conventies, denken we graag creatief met u mee. Afhankelijk van het evenement, zijn we wel beperkt in het aantal personen. 

Onze "romantische tuinsuite" is trouwens ook ontzettend in trek bij pasgehuwden...

Mobiele filmstudio voor webinars, online trainingen, productvoorstellingen,...

Wij bieden binnen "de Frimethe" tevens film- en videofaciliteiten aan incl. crew en apparatuur voor het filmen van trainings, presentaties, webinars, enz…).

Voor meer info omtrent al onze flexibele vergaderfaciliteiten, aarzel niet om ons te contacteren op : [email protected]