Contact

Onze B&B is makkelijk te bereiken met de wagen en is gelegen langs een toeristische fietsroute. U kan gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen .


Ontdek in de huiselijke en luxueuze sfeer van het hoofdgebouw onze diverse vergaderformules, geniet van het weidse landelijke uitzicht met mogelijkheid tot lunch- en koffiepauzes in de tuin of de authentieke binnenkoer. De catering krijgt trouwens steeds een persoonlijke toets mee. Loungen, de-briefen, nakaarten … kan allemaal in het loungegedeelte bij de open haard of in de verschillende zithoekjes in de tuin. Wij hebben tevens een fijn assortiment aan wijnen en streekbieren beschikbaar.

Meetings

Bent u op zoek naar een inspirerende en rustige vergaderruimte, dan bent u in de Frimethe aan het juiste adres.  Op een boogscheut van Antwerpen Airport (15min) en Brussel Nationaal (45min) vindt u bij ons state-of-the-art  vergaderfaciliteiten. Beamer, digitale TV, flipcharts en WiFi beschikbaar. 

Onze infrastructuur is uitermate geschikt voor team meetings, management meetings, workshops, teambuilding.... Al dan niet residentieel. 

Events

Heeft u iets te vieren of wilt u graag een "special event" organiseren zoals degustaties, productvoorstellingen, recepties, brunch, privĂ© ontbijt, communiefeestjes, baby showers, intiem huwelijksfeest- of plechtigheid in de tuin...; alles is bespreekbaar en door onze jarenlange ervaring als projectleider van internationale conventies, denken we graag creatief met u mee. 

Onze "romantische tuinsuite" is trouwens ook ontzettend in trek bij pasgehuwden...

Mobiele filmstudio voor webinars, online trainingen, productvoorstellingen,...

Wij bieden binnen "de Frimethe" tevens film- en videofaciliteiten aan incl. crew en apparatuur voor het filmen van trainings, presentaties, webinars, enz…).

Voor meer info omtrent al onze flexibele vergaderfaciliteiten, aarzel niet om ons te contacteren op : [email protected]