Contact

Onze B&B is makkelijk te bereiken met de wagen en is gelegen langs een toeristische fietsroute. U kan gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen .


TUINSUITES

Ruime kamers gelegen op het gelijkvloers van de schuur in het midden van de tuin.  Deze kamers bieden een weids uitzicht en beschikken beide over een privé tuintje.  

ROMANTISCHE TUINSUITE 

Voor wie houdt van romantiek en een vleugje nostalgie. De aparte badkamer verrast met een uniek “antiek” bad met leeuwenpoten dat uitnodigt tot zalig relaxen. Bovendien is deze kamer voorzien van een privé terrasje/tuin met uitzicht over de Vremdse velden …. 

De kamer beschikt over een kingsize bed met zalige lakens en kussens, digitale flatscreen TV, gratis WiFi, koffie- en theezetfaciliteiten, water en frisdrank in de minibar (incl. in de kamerprijs).  Zachte badjassen en slippers en een set heerlijke verzorgingsproductjes uit de "RITUALS" lijn of het exclusieve merk "MOOOI", geven je verblijf bij ons een extra luxueuze toets.

Reserveer nu

LANDELIJKE TUINSUITE 

Deze zeer ruime suite bevindt zich eveneens in de schuur en heeft een privé tuintje/terras met zicht op de tuin en achtergelegen velden.  Deze ruime kamer is bovendien voorzien van een extra slaapbank zodat je eventueel met 3 in deze kamer kan verblijven.  Een sfeervolle badkamer met apart toilet en douche voorzien van alle faciliteiten. 

De kamer beschikt over een kingsize bed met zalige lakens en kussens, digitale flatscreen TV, gratis WiFi, koffie- en theezetfaciliteiten, water en frisdrank in de minibar (incl. in de kamerprijs).  Zachte badjassen en slippers en een set van heerlijke verzorgingsproductjes geven je verblijf bij ons een extra luxueuze toets.

Reserveer nu